18 november: Digitale themabijeenkomst 'Beeldbellen met patiënten' & kringledenraad

 
Waar de ene huisarts beeldbellen naar hartenlust inzet, is de ander toch wat terughoudend. Soms is het koudwatervrees, of zijn het juist ICT problemen die het digitale gesprek in de weg staan. Aan de andere kant leent ook niet ieder gesprek zich voor beeldbellen. Toch is het in uiteenlopende situaties in te zetten. En misschien wel vaker u denkt. Laat u inspireren tijdens onze themabijeenkomst!

Twee acteurs tonen u tijdens deze themabijeenkomst, scènes uit de praktijk, met zowel succesvolle als vreselijke beeldbelsituaties. Herkent u zich in de situatie? Zou u het anders doen? Het woord is aan u: door middel van regietheater worden één of twee cases uitgespeeld en krijgt u op bepaalde momenten de mogelijkheid om de acteurs een tip te geven.

Daarnaast worden inzichten rond beeldbellen gedeeld: wanneer kan het echt niet, wat zijn handige opties (ook voor collegiaal overleg) en wat zijn de belangrijkste tips bij beeldbellen die naar voren komen in de zeer gewaardeerde cursus ‘Gesprekstechnieken bij beeldbellen’ die vanuit de LHV Academie wordt aangeboden. De kringbijeenkomst bevat elementen uit deze cursus en wordt begeleid door een trainer en acteurs die ook de officiële cursus verzorgen.  

Uiteraard is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen rondom beeldbellen. Heeft u een casus die u graag in een sketch verwerkt ziet? Laat het ons weten. We zien u graag op 18 november.

 

AANMELDEN     (Een link naar de digitale omgeving volgt t.z.t. na aanmelding)

Vergaderstukken

 PROGRAMMA

18.00 u.               Kringledenraad (o.a. vaststellen jaarplan, begroting en contributie 2021)

18.15 u.               Themabijeenkomst ‘Beeldbellen met patiënten’             

19.30 u.               Sluiting