Kringledenraad & Themabijeenkomst WAGRO meets HAGRO

De Toekomst van de huisartsen in Noord-Holland Noord
 
Op naar concrete oplossingen voor het huisartsentekort en de hoge werkdruk. Wat heeft de waarnemer nodig om praktijkhouder te worden? En onder welke voorwaarden wil de praktijkhouder best associëren? Hoe houden we zin in ons vak? En is dat toekomstbestendig? Deze vragen – en andere – komen aan bod tijdens onze thema-avond. Meld je snel aan en laat van je horen!

Datum: Donderdag 21 november 2019

Tijd:      

17.45 u.               Inloop met buffet
18.15 u.               Kringledenraad (agenda en stukken)
18.45 u.               Thema-avond

Locatie:  Van der Valk hotel Akersloot, Geesterweg 1A te Akersloot
Kosten: niet-leden betalen 40 euro, gratis voor LHV-leden

Aanmelden

Programma:

18.45 u 

Opening met een terugblik op en ontwikkelingen van het afgelopen jaar.
Toelichting op de doelen van vandaag:
Samenbrengen van ambities en wensen van praktijkhouders en waarnemers Concrete ideeën voor het aantrekkelijk maken van praktijkhouderschap

19.00 u

Workshop 1 o.l.v Angelique Bongers (gedragswetenschapper aan de huisartsenopleiding VUMC, programmamanager/ docent aan de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement, eigenaar Begeleiding van leerprocessen)
Praktijkhouder meets waarnemer: wat hebben we van elkaar nodig? Wat heeft een waarnemer nodig om praktijkhouder te worden? Wat heeft een praktijkhouder nodig om te associëren? Stap eens in de schoenen van jouw collega!

19.45 u

Workshop 2 o.l.v. Eddy Reijnders (huisarts)
Iedereen heeft zijn mening wel klaar over “De huisarts”. Hoe houden wij zelf grip op ons vak en er daardoor zin in? Wat willen wij meenemen uit Woudschoten? De verpleegkundig specialist als heilige graal voor werkdruk?

20.30 u Afronding met concrete samenvatting en aansluitend een borrel