Meld u aan: 'Herijking kernwaarden huisartsenzorg' op 13 september 2018

 
Wij huisartsen staan sinds jaar en dag voor persoonsgerichte, generalistische en continue zorg. Maar de wereld staat niet stil. De beroepsgroep zelf verandert, er zijn grote ontwikkelingen in de zorg die invloed hebben op de huisartsenzorg en de verwachtingen en behoeften van de samenleving veranderen. Hierdoor lijken de grenzen van het huisartsenvak te vervagen of te verschuiven. Het is daarom hoog tijd om te bekijken hoe we invulling willen geven aan onze kernwaarden en kerntaken.

Het is van groot belang dat deze invulling door huisartsen zelf wordt gedaan. Wij weten als geen ander met welke uitdagingen we te maken hebben en hoe we willen werken om de patiëntenzorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom verzorgen 8 huisartsenorganisaties (NHG, InEen, LHV, Het Roer Moet Om, LOVAH, IOH, LHOV en VPH) bijeenkomsten waar we met elkaar in gesprek kunnen over ons vak: waar zijn we wel van, waarvan niet en hoe willen we daar in deze tijd invulling aan geven?

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze denksessie, waar u onder begeleiding van getrainde gespreksleiders, het gesprek over de kernwaarden en kerntaken kunt voeren. De informatie uit alle bijeenkomsten wordt verzameld door de Argumentenfabriek en gebruikt als input voor het herijken van de kernwaarden en -taken.

Praktische informatie en aanmelden:

De bijeenkomst is gratis en geaccrediteerd voor 2 punten.

 

  • datum: donderdag 13 september 2018
  • tijd: 18.00 - 21.30 u. (18.00 - 18.30 u. inloop met soep en broodjes)
  • locatie: Van der Valk Hotel Akersloot, Geesterweg 1a te Akersloot

Aanmelden of stuur een mail naar: huisartsenkringnoordhollandnoord@lhv.nl

NB. lukt het u niet om deze denksessie bij te wonen? U kunt ook zelf een denksessie organiseren, bijvoorbeeld met uw Hagro. Neem in dat geval contact op met Annemarie Klabbers (a.klabbers@nhg.org) voor inhoudelijke en organisatorische ondersteuning.