Symposium AvL donderdag 15 oktober 2015

Optimale zorg in de oncologie: ‘De oncologie van morgen’
 
Symposium AvL donderdag 15 oktober 2015
In het kader van optimale zorg in de oncologie organiseert het Antoni van Leeuwenhoek samen met huisartsen twee symposia. Op donderdag 15 oktober 2015 vindt in het Antoni van Leeuwenhoek het eerste deel van het symposium ‘De oncologie van morgen’ plaats.

Nieuwste ontwikkelingen

Er is een boeiend programma voor u samengesteld waarbij verschillende toonaangevende specialisten uit het Antoni van Leeuwenhoek ingaan op de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veel voorkomende vormen van kanker relevant voor u als huisarts.

Rondleiding

Voorafgaand aan dit symposium biedt het Antoni van Leeuwenhoek voor maximaal 20 huisartsen een inspirerende rondleiding van twee uur door het Nederlands Kanker Instituut (het researchinstituut van het Antoni van Leeuwenhoek), waarbij u inzicht krijgt in de laatste wetenschappelijke inzichten en dit ook van dichtbij kan meemaken. U kunt zich hiervoor apart aanmelden. Wees er dus snel bij!

Vervolg symposium

In april 2016 volgt het tweede symposium waar de dilemma’s binnen de oncologie centraal staan voor de patiënt en de arts vanuit verschillende invalshoeken; moet alles wat kan? Hoe lang moet je doorbehandelen? Dit ook vanuit het gedachtegoed van ‘optimale zorg - dappere dokters’.

Inschrijven en aanvullende informatie; zie bijlage.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op donderdag 15 oktober in Amsterdam en verheugen ons op een leerzame en inspirerende avond!

Het Antoni van Leeuwenhoek organiseert i.s.m. huisartsen dit tweeluik voor huisartsen