Wagro bestuur Noord-Holland Noord stelt zich voor

 
vlnr: Leonie Zonneveld, Petra Peek, Jesse van Burg en Monique Stam
De WAGRO Noord- Holland Noord is heropgericht eind 2017 op initiatief van Wietske Jacobs, en sindsdien weer actief in onze regio. Na het opstarten is er een wagro-app aangemaakt, is er een bijeenkomst geweest om de samenwerking in onze regio tussen hidha’s, waarnemers en praktijkhouders te verbeteren en worden we weer vertegenwoordigd in de LHV-kringvergaderingen. Verder zijn de banden met de huisartsenposten aangehaald, zodat we ook hier, zo nodig, vanuit de waarnemers onze stem kunnen laten horen.

Momenteel bestaat het bestuur uit:

Petra Peek, voorzitter:  
Ik ben Petra Peek en woon in Heerhugowaard met mijn man en twee kinderen. Als waarnemend huisarts ben ik werkzaam in Middenmeer. Een heel enkele keer neem ik elders waar. Diensten doe ik op de huisartsenposten in Den Helder, Schagen en Hoorn. Naast mijn werk geniet ik graag van mijn gezin, dansen, hardlopen en reizen. Mijn motivatie om me aan te sluiten bij de Wagro is het uitbreiden van het sociale netwerk van ons, waarnemers, om nu en in de toekomst het beste van samenwerking in ons naar boven te halen. Dit, omdat ik denk dat hiermee het huisartsenvak blijvend een energiegever kan zijn. Indien je ideeën hebt waarvan je denkt dat wij het op moeten pakken of je wilt hier zelf mee aan de slag, schroom niet om ons te contacten!

Leonie Sluijs, vice voorzitter, (na) scholing: 
Ik ben Leonie Sluijs en woon in Alkmaar. Sinds augustus 2016 werk ik als waarnemend huisarts. Op dit moment werk ik drie dagen per week bij een huisartsenpraktijk in Alkmaar en doe ik diensten op de huisartsenpost Alkmaar. Slechts een enkele keer neem ik nog waar bij een andere huisartsenpraktijk. Met mijn deelname aan de WAGRO Noord-Holland Noord hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan het ontwikkelen van optimale huisartsenzorg. Door SAMEN te brainstormen over knelpunten in de huisartsenzorg en op te komen voor onze belangen bereiken we meer!

Jesse van Burg, secretaris: 
Ik werk als waarnemend huisarts in Nieuwe Niedorp en woon in Oudorp. Naast waarnemend huisarts werk ik als medisch adviseur bij de huisartsenposten van Schagen en Den Helder en rond ik binnenkort de opleiding tot kaderarts spoedzorg af. Ook werk ik bij het NHG en hou me daar bezig met de ontwikkeling van spoedzorg o.a. in richtlijnen en het triagesysteem. Ik vind het belangrijk dat ook relatief jonge huisartsen en waarnemers bestuurlijk vertegenwoordigd zijn en dat wij invloed uitoefenen over hoe ons vak eruit komt te zien in de toekomst. Binnen de Wagro hoop ik vooral dat dat de verbinding tussen praktijkhouders en waarnemers versterkt wordt en dat we elkaar sterke punten kunnen benutten. 

Monique Stam, algemeen bestuurslid :
Ik ben Monique Stam, als waarnemer vooral te vinden in de Goorn. Vanuit de Zaanstreek reis ik tegen de files in naar West- Friesland. Als waarnemend huisarts voel ik mij betrokken om het huisartsenvak toekomstbestendig te maken. We kunnen met zijn allen zorgen dat dit een mooi en leuk vak blijft. Ik ben daarom bij de Wagro NHN gegaan. We organiseren bijeenkomsten om waarnemers en praktijkhouders samen te laten komen en verder functioneren we als eerste aanspreekpunt voor jullie als waarnemers maar ook voor de praktijkhoudende huisartsen en huisartsenposten. Mail ons bij vragen of ideeën!

vlnr: Leonie, Petra, Jesse en Monique
Contactgegevens wagro bestuur: 
E-mail 
HAweb 
Website LHV-huisartsenkring Noord-Holland Noord