Waarneemgroep Noord-Holland Noord

 
De wagro NHN behartigt de belangen van waarnemend huisartsen in de regio Noord-Holland Noord. Dat doen we in contacten met praktijkhouders, waarneemorganisaties, huisartsenposten, regionale huisartsenorganisaties en de huisartsenkring NHN.

 Wat heb je als waarnemer aan Wagro NHN?
- regionale belangenvertegenwoordiging
- regionaal netwerk voor intercollegiale toetsing en nascholing
- aanspreekpunt voor regionale vragen via Haweb:
 

Monique Stam, voorzitter:
Monique
Sinds 2015 ben ik waarnemend huisarts in de regio Noord-Holland Noord en Midden. Ik heb diverse nevenfuncties gehad als bestuurslid tijdens en na mijn opleiding tot huisarts. Door het waarnemen en de bestuursfuncties doe ik veel ervaring op in de aanloop naar het praktijkhouderschap. Naast het waarnemen en de WAGRO heb ik een jong gezin en probeer ik sinds mijn verhuizing naar de kust frequent op de fiets of hardloopschoenen naar het bos en strand te gaan.

Als waarnemend huisarts voel ik mij betrokken om het mooie en leuke huisartsen vak toekomstbestendig te maken. Om dit mogelijk te maken kunnen we het beste met z’n allen samen werken en verbinding zoeken met praktijkhoudende huisartsen. Ik ben daarom bij de WAGRO NHN gegaan. 

We organiseren o.a. bijeenkomsten om waarnemers en praktijkhouders samen te laten komen of cursussen die andere organisaties niet aanbieden zoals een regionale cursus praktijkstart. Verder functioneren we als eerste aanspreekpunt voor jullie maar ook voor de praktijkhoudende huisartsen, regionale zorgorganisaties en huisartsenposten. Mail ons bij vragen of ideeën!  

Joël Wouda, penningmeester :
Joell Wouda

"Ik heb de geneeskunde- en huisartsenopleiding gevolgd in Antwerpen waar ik in 2017 ben afgestudeerd als huisarts. Als HAIO ben ik actief geweest als voorzitter van de Vlaamse evenknie van het LOVAH.

Sinds 2020 woon ik weer in Nederland, eerst in Rotterdam en sinds begin dit jaar in het pittoreske Egmond aan Zee. Momenteel doe ik losse dagwaarnemingen en diensten op verschillende locaties, en ik wil op termijn het praktijkhouderschap op me nemen.

Naast mijn werk ga ik graag wandelen en hardlopen in de duinen, fiets ik over landsgrenzen, en lees ik veel.

Als bestuurslid van de WAGRO-NHN zoek ik naar verbinding en samenwerking, en ontwikkel ik graag netwerken. Met de gestage groei van het aandeel waarnemers en HIDHA’s binnen de beroepsgroep zal de samenwerking met en ondersteuning van praktijkhoudende huisartsen en organisaties steeds belangrijker worden. Met het WAGRO-bestuur streven we naar souplesse in die samenwerking met respect voor elkaars belangen."

Annemarie van Kampen, secretaris:

Annemarie
Mijn naam is Annemarie van Kampen, ik ben 28 jaar en woon in Hoorn. Geneeskunde en de Huisartsenopleiding deed ik, met tussendoor ruim een jaar cardiologie, aan de VU. Sinds maart 2021 ben ik aan de slag als waarnemer met 2 vaste dagen in Den Helder en verder losse dagen in regio Westfriesland.

Ik zie het waarnemen als een mooie gelegenheid om er achter te komen hoe ik tzt mijn eigen praktijk zou willen vormgeven.

Naast werken word ik heel blij van sport (handbal, hardlopen, fitness en de racefiets) bakken en lezen. 

De WAGRO is een mooie mogelijkheid om te netwerken en de dagelijkse zorg ook eens van een andere kant te bekijken. Ik hoop dat ik als bestuurslid mijn steentje bij kan dragen in het behartigen van onze belangen in samenwerking met praktijkhouders. We hebben samen de taak om de eer en continuïteit van onze Nederlandse huisartsenzorg hoog te houden.

Contact: 

e-mailadres wagro-nhn@lhv.nl of via HAweb-groep